Suomi
EUR

Palautusoikeus

Palautusoikeus

Palauttaa

Verkkokaupassa kuluttajalla on 14 päivän ilmainen peruuttamisoikeus, joka koskee myös virheettömiä tuotteita. Peruutusoikeus ei kuitenkaan koske avattuja kosmeettisten valmisteiden pakkauksia (kuluttajansuojalaki 6 luku 16 §). Verkkokaupan asiakkailla on 14 päivän peruutusoikeus avaamattomille, kokeilemattomille tuotteille. 14 päivän peruutusaika alkaa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteita palautettaessa toimitus- ja käsittelykuluja ei palauteta asiakkaalle. Jos tilauksen kokonaissumma palautuksen jälkeen on alle ilmaisen toimituksen kynnyksen, pidätämme oikeuden vähentää toimituskulut hyvityksestä.

Asiakkaan tulee heti tilauksen saatuaan tai viimeistään 7 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta tarkistaa tilauksen ja tilattujen tuotteiden kunto. Palauta myös viallinen tai virheellinen tuote palautusohjeiden mukaisesti.

Jos haluat palauttaa tuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:

Sähköposti: asiakaspalvelu@neworganics.fi

Puhelin: 010 322 3681

Kuljetuksen aikana vaurioituneet tuotteet

Jos huomaat, että tuote on vaurioitunut kuljetuksen aikana tilauksen vastaanottamisen jälkeen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollisimman pian.
Hyvitykset

Asiakkaan palautusten palautus tapahtuu ensisijaisesti sillä maksutavalla, jolla tilaus on alun perin maksettu.

Hyvitys suoritetaan 14 päivän kuluessa siitä, kun olemme tallentaneet asiakkaan palautuksen vastaanotetuksi.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja/tai tekstiviestillä vastaanottamistamme asiakaspalautuksista. Jos et ole saanut kuittausta 14 päivän kuluessa palautuksen lähettämisestä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.